Avbestilling

Har du bestilt overnatting gjennom Hovden.com så kan du endre og avbestille online.

Bruksanvisning for online avbestilling

Har du problemer rundt bestilling/avbestilling, så ta kontakt.

Avbestilling
1. Avbestilling må skje online.
2. Om avbestilling finner sted 14 dager før ankomst, betaler overnattingstedet tilbake innbetalt beløp.Beløpet kommer automatisk inn på kortet bestillingen ble gjort med.
3. Avbestilles oppholdet 14 dager eller senere før ankomst, må gjesten betale 50% av oppholdet, hvis ikke annet er avtalt på forhånd.
4. Bestiller er selv ansvarlig for egne, relevante forsikringspremier som gjelder reise og bestiller-/leieforhold. *Reise- og fritidsforsikring inkludert avbestillingsforsikring. *Reise og ansvarsforsikring

Priser
1. De avtalte priser er bindende for alle parter.
2. Overnattingsstedet forbeholder seg retten til å foreta endringer i prisen som følge av økte kostnader ved innkjøp av varer og tjenester, økt skatter eller andre omstendigheter utenfor overnattingsstedes sin kontroll.

Betaling
100% av beløpet blir trukket i bestillingsøyeblikket. Da vil du motta en e-postbekreftelse.

Generell informasjon
1. Den som bestiller på www.hovden.com må være fylt 23 år. Gyldig legitimasjon kan bli krevd fremvist ved ankomst.
2.Vennligst kontroller bekreftelsen du mottar, da bekreftelsen er vår kontrakt er det viktig at leietaker kontrollerer at den er i henhold til bestillingen.
3. Destinasjon Hovden fraskriver seg ansvar for feil gjester gjør fordi de ikke har fulgt vilkår. Vilkår beskytter deg som gjest, overnattingssted og Destinasjon Hovden som distributør.

 Bestilling
1. Du mottar e-post når du har gjennomført bestilling og registrert deg som kunden.
2.Destinasjon Hovden og overnatting stedet er ansvarlig for at din innloggingsinformasjon ikke blir misbrukt eller gjort kjent for tredjemann.
3.Nyhetsbrev og reisetips vil kun bli sendt til kunder som samtykker i dette.

Les våre bookingvilkår her

Søk