Informasjon vedr. koronavirus

På grunn av smittefare er samtlige turistbedrifter i kommunen stengt. Dette gjelder både aktivitetsbedrifter, spisesteder og overnattingsbedrifter.
Du vil finne ytterligere informasjon om denne ekstraordinære situasjonen på bl.a. disse nettsidene:
bykle.kommune.no 
visitnorway.com

Dersom du ønsker å avbestille opphold / arrangement som er bestilt online via denne nettsiden ber vi om at du logger inn på:
http://book.hovden.com/no/bruker/login
For å logge inn bruker du bestillingsnummeret som er oppgitt i bekreftelsen samt mailadresse som ble benyttet ved bestilling.

Bekymret for privat hytte?

I forbindelse med korona-utbruttet er det strenge restriksjoner i forhold til å reise til privat hytte som ligger i annen kommune enn der du bor.
Bykle kommune samarbeider med Agder Sikkerhet AS og har etablert patruljering i hyttefeltene i kommunen f.o.m. 18. mars.

I forbindelse med dette tiltaket har du som hytteeier i Bykle kommune anledning til å ta kontakt med Agder Sikkerhet AS på mobil 948 00 274, eller på e-post dersom du ønsker dokumentasjon ved hjelp av fotografi av hytten din med tanke på snømengde på hyttetak. Agder Sikkerhet AS kan være behjelpelig med å formidle snørydding av tak.
Les mer på Bykle kommunes hjemmeside.

Ønsker du installering av innbruddsvarsling /overvåking av hytta? Les om Elotec Ajax som leveres av Elpunkt Hovden. Kontakt e-post eller 469 37 786.

Hovden
fjellbyen i Setesdal

Velkommen til Fjellbyen Hovden

På Hovden har du gode utsikter til å nyte livet i fjellheimen, sommer som vinter. Familievennlige aktiviteter, løyper, spisesteder, snøsikkert og fantastisk natur.

Snarveier: Live snø og skirapport, Om Hovden, Reise til Hovden, Webkamera

Arrangementer

I løpet av året skjer det mye forskjellig i Fjellbyen Hovden. I vår arrangementkalender finner du alt som skjer i Fjellbyen til en hver tid.