Eiendomsmeglere på Hovden

Bykle kommune har ca. 2500 privateide hytter og det er flere nye hyttefelt under utvikling. Under finner du bedrifter som jobber med salg og formidling av eiendom på Hovden

Dnb eiendom Hovden

DNB Eiendom Hovden

DNB Eiendom Hovden har kontor i Hovdetun midt i Hovden sentrum.  På kontoret finner du Tommy Vatstlid og Eivind…

Bygge-prosjekter på Hovden

Hovden fjellstoge

På Hovden Fjellstoge tilrettelegges det hytter og leiligheter som ikke bare har høy kvalitet og flotte solforhold –  men også for alt du ellers drømmer om. Beliggenheten gir deg kanskje Hovdens mest solrike område, og naturen er alltid nærmeste nabo.

Les mer om prosjektet

Vidsyn hyttefelt

Det nye feltet består av 72 tomter som alle er byggeklare når vi overleverer dem til kunden. Tomtene selges med adkomstvei, og vi legger også vann, kloakk og strøm til tomtegrense. Her kan se video fra området

Les mer

Otrosåsen hyttefelt

Tomtene ligger i Otrosåsen hyttefelt som er et veletablert hytteområde. Tomtene er av meget god størrelse som vil sikre god avstand til nabo og nabohytter. Det er ett solrikt og lunt område.

Les mer

Vestheisen familiepark

Vestheisen Familiepark er et fullserviceanlegg med selveierleiligheter for aktive barnefamilier. Her får du egen skibakke, skøytebane, trimrom, badstuer, boblebad, relax-rom, peisestue, aktivitetsrom med billiard og bordtennis samt smørerom.

Les mer