lørdag 08 desember, 2018
Offpiste, Hovden Alpinsenter

Julebord og sesongåpning med Oslo Ess på Offpiste

I mars 2018 slapp Oslo Ess sitt femte studioalbum «Frie radikaler» og har vært på på norgesturné med nye låter i bagasjen! Med sine fire foregående album har den kreative og produktive gjengen i Oslo Ess høstet lovord, fått femmerne og sekserne kastet etter seg, vært listet på radio sammenhengende siden debuten og blitt nominert til Spellemann. I 2012 satte de uoffisiell norgesrekord med hele 210 konserter i løpet av ett år. Bandet er fortsatt et av de mestspillende i landet og er kjent for sine energiske konserter der de gir alt av seg selv til sin dedikerte fanbase.

Sammen med både trubadur og Dj innleder Oslo ESS en ny skisesong for Hovden Alpinsenter denne lørdagen. Det blir fest!

Julebordspakker (kombiner konsert med julebord): På Skikroa, vegg i vegg med Offpiste dekkes det opp med en klassisk julebordsbuffè, alt fra ribbe til torsk og riskrem. På Lodgen blir det servert tre-retters fjølmeny etter «sharing is caring»-prinsippet. D.v.s. at du og dine venner rundt bordet, spiser den samme menyen og forsyner dere av det som serveres til bordet. 

Priser:  Online adgangbillett: kr. 200 Tre-retters middag på lodgen og adgangsbillett til Offpiste: kr. 750 Julbordsbuffèt og adgangsbillett på Offpiste: kr. 800

Program: 15.30: Trubadur 20.30: Konsert med Oslo ESS 22.00: Djs med artister