Høstferie er opptur med og uten topptur

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera

Nysnø på toppene –  ingen hindring

Gå toppturer, dra på fisketur, finn en bålplass, kos deg med medbragt mat og drikke og nyt den friske høstlufta og de fine fargene i naturen. Vil du på topptur uten altfor store anstrengelser kan du ta stolheisen til toppen av Nos.  Her kan du stikke bortom kite-bua hvor det blant annet serveres nystekte vafler. I høstferien er stolheisen og kite-bua åpen daglig fra 10 til 16.

Hovden Aktiv leier ut sykler som kan brukes så vel i alpinbakken som på grusveier og stier. I tillegg arrangeres familieaktiviteter hver dag. Det blir både kanosafari, rappellering, rebusløp, skate-session, frisbeegolf og utekino. Sjekk hva som skjer hver dag.
Eller hva med å ta med familie eller venner til Fjellvåken skytesenter. Der letter duene på kommando og du kan teste treffsikkerheten.

Og skulle du bli kald etter en dag ute i høstlufta; ta deg en tur i Hovden badeland hvor det er mulighet for både total avslapning i spaavdelingen eller full fart i sklier og basseng. Eller hva med en økt i Hovden treningssenter eller yoga på The Village? Det kan gi deg masse god energi.

……Slapp av!
Vi skjønner godt om du bare vil være inne og ha det hyggelig.

Høstferie er også kos foran peisen, lese en bok, se film, gå på shopping eller spise god mat. På Hovdens spisesteder kan du nyte gode måltid, og dersom det også er fyr i peisen kan du gjerne nyte den gode boka i tillegg til god mat og drikke. Ellers kan du være med på både bingo og quiz.

Uansett hvordan du ønsker å nyte høstferien: Den er topp!

Peiskos på Hovden resort

Søk