Nesten alt du trenger til jul får du på Hovden

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Føremelding Føremelding

Kanskje du ikke trenger noe som helst annet enn bare det å nyte fjellet, snøen, friheten, gå en tur, gå på ski, være et annet sted og gjøre noe annet enn til vanlig. Være sammen med en venn eller familie, eller bare være alene. Kanskje bare ha fri? Hovden er et fint sted for alt dette.

Hovden er også fint for deg som vil gjøre julehandel. Butikkene på Hovden er juleklare med julepynt, julemat, juleklær og juletrær. Det er god plass i butikkene og betjeningen gir deg gode råd og pakker også gavene fint inn i julepapir for deg. Med andre ord; den gamle gode julehandelen kan du gjøre her.
Hos Grindberg bugner det over av mange herlige juleting; stearinlys, servietter, såper, julepynt, klær, møbler og mye mer.
Hos Nos/Sport1 er stort utvalg av sportsutstyr og klær, men også småting til hus og hytte.
Stort utvalg av klær og sportsutstyr er det også hos Hovden Sport. Skiutstyr, kjelker og sparkstøtting får du også her.
Hovden kunsthandel har mye fin veggpryd av kunstnere fra denne regionen og i Hovden steinsenter finner du herlige skinnfeller, smykker og pyntegjenstander i all verdens steiner og mineraler. Furumo kafé og landhandel har spiselige julegaver fra lokale produsenter.

Juletreet får du kjøpt både på YX og Otralaft Hytteservice. Hos Otralaft hytteservice kan treet forhåndsbestilles innen den 15.12. og få det levert hjem til deg på Hovden.

Da er det bare mat og drikke igjen, da. Med både KIWI og EXTRA sentralt plassert i bygda, og egen butikk med de edle dråpene, skulle det meste være i boks for både førjulshandel og julehandel.

…og skulle du trenge brøytestikker som viser vei, når snøen laver ned, får du det i tillegg til snøskuffer og peisved hos Montèr.

Vi ønsker god førjulstid!

 

Snow-covered Christmas trees

Søk