Velkommen til vinterferie!

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Føremelding Føremelding

Det er innført påbud om bruk av munnbind når det ikke er mulig å holde minst en meters avstand. Det gjelder i butikker, serveringssteder, fellesområder innendørs som Hovdetun og Fjellgardstun, i lokaler for sport, kultur, fritidsaktiviteter og for kollektivreisende.

Ta på munnbind før du går inn et sted.

Påbudet gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske grunner ikke kan bruke munnbind.

Det tilrådes også på det sterkeste å bruke munnbind utendørs, der det kan bli opphoping av folk, som i køer, sentrum, serveringssteder etc. der regelen om en meter kan være vanskelig å overholde.

Avgrens antall personer du har kontakt med, samlinger bør fortrinnsvis foregå ute, avgrens overnattingsbesøk.

Se også helsedirektoratets anbefalinger for vinterferien

I TILLEGG MINNER VI OM:

I matbutikkene kan kun én person pr. husstand gå for å handle. Helst samme person ved flere handlerunder. Ha handlelista klar/vær målrettet og gå i butikken på tidspunkt hvor det er få kunder. Er det tegn til mye folk, kom heller tilbake senere.

Det er alltid hyggelig å treffe kjente. MEN i alle forretningsbygg må du ta praten utendørs, slik at du ikke opptar plass i lokalene for andre som vil handle.

På restauranter og barer følger du informasjon på oppslag og fra betjeningen. Noen steder er det f.eks. kun bordbestilling og bordservering.

Hovden alpinsenter har spesielle smitteverntiltak som gjelder både heis, trekk, restaurant og treffpunkt. Blant annet er det ikke mulighet for å oppholde seg i bunnområdet. Når du kommer ned bakken, må du enten stille deg rett i køen igjen, eller forlate området.
Er dere familie eller venner som kjører sammen og skal vente på hverandre for å ta heisen sammen? Da venter dere litt oppi bakken for å kjøre siste del ned sammen og rett i køen.
Alpinsenterets smittevernregler 
Kjøp av heiskort foregår kun online. For å kjøpe heiskort må du ha keycard som lastes opp. Keycard kan kjøpes i utvalgte butikker og overnattingssteder. Det kan også kjøpes online, men må da hentes i velkomstsenteret. Les mer informasjon om heiskort. 

Hovden Badeland har restriksjoner på antall gjester til enhver tid. Ved høyt besøkstall kan det innføres max 2,5 timers opphold pr. gjest. Det kan ikke forhåndsreserveres billetter i badeland. Badelands smittevernregler

Informasjon, oppslag, registreringssystem, betjening og vakter

Les og vis respekt for informasjon, betjening og smittevernsvakter. Der det er gjesteregistrering, må du benytte dette. Alle ønsker at kunder og gjester skal ha en god handel og et trygt og godt opphold. Alle er der for deg.

Vi ønsker deg gode og trygge vinteropplevelser!

 

Gutter i t-trekk

Søk