Løypebidrag for fine løyper

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

Som kjent snør det ikke skispor, og det er svært kostnadskrevende å legge til rette for at vi skal kunne gli av gårde i preparerte løyper. Det er Bykle kommune som sørger for at vi har et flott løypenett fra desember til slutten av april.

Det er et ønske om at alle som benytter langrennsløypene i Bykle kommune betaler minimum 850 kroner per hytte, hus eller leilighet i løypebidrag for sesongen.
For deg som er på besøk og ikke har egen hytte eller leilighet, men gjerne vil betale for den god opplevelsen ved å gå i preparert løype, kan gjerne betale inn selvvalgt beløp.

Vipps til nr. 78 203 eller betal til konto 3000 37 70970.

Noen velforeninger i kommunen inkluderer løypebidrag i sine kontingenter og betaler et samlet løypebidrag. Dette er en god løsning som vi oppfordrer flere velforeninger og hyttelag om å gjøre.

Løypebidraget er frivillig men med god oppslutning og mange bidrag, er muligheten større for å kunne opprettholde den gode løypekvaliteten.
Betal gjerne i dag så blir det ikke glemt og du kan nyte hvert fraspark og stavtak. Her får du mye for pengene, som er godt for både kropp og sjel.

Takk for ditt bidrag!

Les mer om løypepreparering

Skirapport

 

Søk

Nyhetsbrev