Sensommer- og høstaktiviteter på Hovden Alpinsenter

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Skirapport Skirapport

I perioden 21. august til 29. september er sommerheisen åpen hver lørdag i tidsrommet 11:00-15:00. I høstferien (30. september til 15. oktober) er den åpen daglig til samme tid. Toppen av Storenos er et flott utgangspunkt for turer innover i høyfjellet, eller for en kort spasertur til «kite-bua», hvor det bl.a. selges vafler. Du kan også sette utfor med sykkel i downhill-løypa eller «kaste deg utfor» med frisbeegolf i en 9 hulls-bane fra topp til bunn.

I bunnområdet er det minigolf, hoppetårn, trampoline og boccia i tillegg til elektrisk gokart-bane.

Alle aktivitetene er tilgjengelige i sommerheisens åpningstider. Enkelte aktiviteter har værforbehold.

Det er Hovden Aktiv som legger til rette for aktivitetene, og ved forhåndspåmelding kan du også bli med på kulphopping i Otra. Da får du muligheten til å hoppe ut i fossende elvestryk under trygge rammer sammen med Hovden Aktivs guider.

Elgsafari arrangeres søndag-fredag frem til 1. september.

Sport1/sykkelutleie på alpinsenteret, boccia, frisbeegolf og minigolf er åpent lørdager kl. 10:00-15:00 frem til høstferien og hver dag i høstferien.

Vanlige terrengsykler kan leies hver dag t.o.m. 15. oktober. Booking på nettsiden må gjøres innen kl. 23:59 dagen før ønsket leie. Selv om alpinsenteret er åpent for publikum kun på lørdager i perioden 21. august til 29, september, er det ansatte til stede som kan levere ut syklene som er blitt booket på nettsiden.

 

 

 

 

Søk

Nyhetsbrev