Out of space – Sannes & Ødegaards astroshow

Bli med på et spennende fordrag med de mest engasjerte foredragsholdere innenfor temaet «Out of Space».

Du får høre om: * Vår galaktiske fremtid * Exoplaneter & exomåner * Interstellare reisemål * Pluto og det ytre solsystem * Leting etter livsformer * Multivers + mye mer

«Anne Mette Sannes er science fiction-forfatter, vitenskapsformidler samt produsent av dokumentarfilmer om verdensrommet. Sannes har en interfakultær cand.mag.-grad fra Universitetet i Bergen, holder foredrag og astroshow om verdensrommet og har hyppige opptredener i media i forbindelse med himmelbegivenheter, meteorittfall og astronomi. Ledet utenlandssendingen under Venus-passasjen i Tromsø i 2012 sammen med ektemannen Knut Jørgen Røed Ødegaard.

Astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard har hovedfagseksamen i astrofysikk fra Universitetet i Oslo (UiO). Røed Ødegaard var i flere år formidler for Institutt for teoretisk astrofysikk ved UiO, daglig leder for Solobservatoriet på Harestua samt leder for Norsk Astronomisk Selskap. Har også vært ansatt ved Naturfagsenteret ved UiO. Har ledet en rekke større formidlingsarrangementer i forbindelse med himmelbegivenheter og har hyppige opptredener i media.

Sammen driver de firmaet Sannes & Ødegaards Univers AS, nettstedene astroevents.no, starship.no, svalbard2015.no samt astrobutikken.no. De utgir bøker og filmer om verdensrommet, leter etter meteoritter og krysspeiler observerte meteorittfall, samt holder foredrag og astroshow rundt i landet. Høsten 2011 deltok de på historiens første stjernereisekonferanse i Orlando, USA. Under Venus-passasjen i Tromsø i 2012 ledet de utenlandssendingen som ble sendt til en rekke land.» (kilde: starship.no)

Billetter kan forhåndskjøpes på ebillett.no eller ved ingang. Pris kr. 200 for voksne og kr. 100 for barn/ungdom.

Arrangør: Kultur&fritid, Bykle kommune