Teknikkurs med Hovdentour

Vi inviterer til klassisk teknikkurs med Micke Pålsson & team. Det blir kursøkter for ulike nivåer: litt øvet, viderekommende og høyere nivå. Les mer og meld deg på her.

Trenere: Micke Pålsson & team
Deltakere: Maks 8 deltakere per trener/ økt
Oppmøte: Hovden Langrennsarena 15 minutter før kursstart, med ferdig smurte ski
Aldersgrense: 16 år
Priser: Kr 650,- per økt (90 minutter).

Micke Pålsson har 20 års erfaring som langrennstrener ved Hovden Skigymnas, og har bidratt til å få fram flere langrennsløpere som har hentet medaljer både i VM og OL. Denne helgen kan du få glede av kompetansen Micke og hans team har, og friske opp egen teknikk.

Kurset er åpent for alle over 16 år, enten du skal gå HovdenTour eller ikke.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Deltakere melder seg på ut fra nivå:

«LITT ØVET»
For deg som ikke har gått mye på ski, men ønsker å gjennomføre HovdenTour. Du synes det er vanskelig å få flyt og gli på skiene. Teknisk minimum: Du kan gå turer på ski.

«VIDEREKOMMENDE»
For «skimosjonisten» som går en del på ski, men ønsker å gå mer rasjonelt. Du kan gli på skiene og stake i slakt terreng, men trenger bedre fraspark og staketeknikk. Teknisk minimum: Du staker i slakt terreng og er vant til å gå på ski som trening.

«HØYERE NIVÅ»
For den teknisk drevne skimosjonisten som går mye på ski og er teknisk god, men ønsker å spisse teknikken. Kurset inkluderer fokus på staketeknikk og analyse av den enkelte med forslag til arbeidsoppgaver. Teknisk minimum: Du har god kjennskap til ulike teknikker og er kvitt «klappelyden».

PROGRAM:

Lørdag

Kl. 10:00 – 11:30

Gruppe 1 – Litt øvet Kl. 10:00 – 11:30

Gruppe 2 – Viderekommende Kl. 11:30 – 12:30

Kaffe i klubbhuset Kl. 12:30 – 14:00

Gruppe 3 – Viderekommende Kl. 12:30 – 14:00

Gruppe 4 – Høyere nivå

Søndag

Vi setter opp økter på søndag dersom lørdag fylles opp. Ta gjerne med matpakke dersom du ønsker å spise sammen med de andre deltakerne i klubbhuset. Det er mulig å legge fra seg utstyr i klubbhuset under kursøkten.

PÅMELDING

Påmelding og betaling skjer elektronisk, følg denne lenken. Fyll inn opplysninger og velg den gruppen du ønsker å delta på. Vi tar forbehold om nok påmeldte til de ulike øktene, og det kan bli endringer i programmet for å tilpasse til ønsket nivå. Deltakeravgift blir ikke refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker ikke kan delta. Man kan selge plassen sin videre til andre, men må da opplyse HovdenTour om dette.