2000’s Party! 02/03

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

2000’s Party! 02/03

Bli med på en uforglemmelig 2000-talls fest på Offpiste nattklubb!

Etter en herlig afterski-opplevelse har du sjansen til å friske deg opp hjemme, skifte antrekk til de ikoniske 2000-tallsstilene, og deretter returnere til Offpiste for å avslutte kvelden med stil! Vi åpner dørene igjen kl. 22:30 og tar deg med på en helaften med taket som løfter seg, helt frem til kl. 02:00.

Vi lover deg et spektakulært show med fantastiske DJ-er som vil spille de mest minneverdige hitsene fra 2000-tallet og underholdere som vil sørge for at du danser natten bort til den pulserende rytmen fra det glade tiåret!

Selvfølgelig kan du reservere et bord for å sikre deg en førsteklasses opplevelse. Vi anbefaler at du er tidlig ute, da bordene er ettertraktet. Men frykt ikke, hvis alle bordene er opptatt, kan du fortsatt sikre deg en plass ved å kjøpe en coverbillett på forhånd.

Ved bordreservasjon er prisen per person kun kr 500, og dette inkluderer garderobe, en dedikert bordplass og 2 øl (vær oppmerksom på at ølene ikke kan byttes mot andre drikkevarer i baren, men du kan selvfølgelig bytte med andre gjester).

For de som har booket bord, er det viktig å ankomme senest kl. 23:00 for å sikre deg den beste plassen og ikke gå glipp av noe av kveldens 2000-tallsfestlige moro.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig natt på Offpiste nattklubb, hvor vi tar deg tilbake til de glade 2000-tallsdagene og feirer nattelivet med nostalgi og dans!

Legitimasjon kreves: Aldersgrense 20 år.

Pris

Beskrivelse Pris
Pris 200,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev