Downhill sykkelløyper, Hovden Alpinsenter

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Skirapport Skirapport

Downhill sykkelløyper, Hovden Alpinsenter

Ta heisen til topps på Hovden Alpinsenter og prøv to svært ulike downhilløyper med forskjellig vanskelighetsgrad.

Orginalen - er en 3 km lang teknisk sykkelløype, med både flyt og tekniske elementer. Løypen er gradert blå, det vil si at alle elementer kan rulles. Løypen er mere teknisk enn den nye Smakebiten, men den er absolutt overkommelig for de fleste. Er du helt nybegynner så anbefaler vi å begynne på smakebiten.

Smakebiten - er en ny blå flytsti som er under konstruksjon og hvor ca 1 km er ferdigstilt for bruk. Løypen er bygd med tanke på at alle skal kunne ha det gøy, både erfarne og nybegynnere, store og små. 

Du finner løypene på toppen av Storenos. Der starter Orginalen rett frem fra toppstasjonen. Når du kommer litt lenger ned på Mor Åse sletta deler løypa seg, og du kan enten kjøre videre på Orginalen, helt til bunn, eller ta den nye løypa Smakebiten.

Sykkel kan du leie hos Sport 1 på alpinsenteret. Scott Gambler downhill-sykler tilbys i størrelsene small, medium og large. Syklene passer for deg som er over 135 cm høy.

Aktiviteten booker du og betaler direkte online. Ta kontakt med Sport1 på telefon eller mail dersom du har spørsmål eller trenger hjelp vedrørende bookingen.


 

Sykkelutleie på Hovden

Ta stolheis til fjells

Søk

Nyhetsbrev