Fiskekort for ørretfiske på Hovden

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Værmelding Været

Fiskekort for ørretfiske på Hovden

Hovden har mange fine fiskeområder der du kan fiske med mark, sluk eller flue. Du kan gå innover fjellet til fine vann rundt Sloarosområdet eller stoppe på veien langs Otravassdraget. Lislevatn, Mjåvatn og Væringsdalen er også gode fiskeområder.

Over alt får du fin fjellørret.
Ved Hartevatn kan du leie båt og fiske med oter og garn i tillegg til stangfiske.

Fiskekort for de forskjellige vannene får du kjøpt på turistkontoret. For noen av vannene er det salg av fiskekort på www.inatur.no
 

De ulike fiskeområdene rundt Hovden:

Otra. Kortet gjelder fra terskel i Otra, rett sør for Hartevatn ved Hovden og fram til Kilefjorden i Evje. Enkelte områder på strekningen gjelder ikke fiskekortet. Disse områdene er merket med egne oppslag.
Kort selges på Hovden turistkontor.

Myrkvævområdet (ved Sloaros). Kortet gjelder i Fisketjønn, Den Lange Tjønni, Sloarosvatnet, Langevatn, Øyde Skyvatn og Gravevatn. Kortet gjelder også for deler av Einarshyttvatn og Kaldsvatn som ligger innenfor Aust Agder fylke, samt østre del av Skyvatn.
Kort selges på Hovden turistkontor.

Mjåvatn. Kortet gjelder i hele vannet.
Kort selges på Hovden turistkontor.

Lislevatn. Kortet gjelder i hele vannet.
Kort selges på www.inatur.no og på Hovden turistkontor.

Veringsdalen. Kortet gjelder for Øvre- og Nedre Veringsvatn, Fisketjønn, Tormodstjønn og i Store Førsvatn, på nordsiden fra midt i utløpet til det lange neset.
Kort selges på www.inatur.no og på Hovden turistkontor.

Hartevatn. Kortet gjelder i vannet inn til kanalen mot Breivevatnet samt nordover i elven Otra fram til Børtemannsbekken, og sydover i Otra til terskel ca. 2 km. syd for demningen.
Kort selges på www.inatur.no samt på Hovden turistkontor og Hegni friluftsområde.
 

Bad, fiske, lek og moro på Hegni

Båtutleie og kanoutleie på Hovden

Søk