Geodomen «The Village Hovden»

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Ski- og skøyterapport Ski- og skøyterapport

Geodomen «The Village Hovden»

Velkommen til "The Village Hovden" på Hegni Friluftsområde. Mat og drikke midt i naturen med utsikt mot Hartevatn og de vakre omkringliggende fjell.

Stengt vinteren -23. Åpner opp i juni -23.

Det nyeste spisestedet på Hovden er i en kafé-geodome med beliggenhet på bryggekanten på Hegni ved Hartevatn. Inne i geodomen er det alltid varmt og godt selv om vinden uler eller snøen laver ned utenfor. Når solen skinner og vinden har løyet kan du også fint sitte utenfor for å nyte både mat og drikke samt flott utsikt utover Hartevatn og fjellene omkring. Geodomen er på 115 m² og har plass til inntil 100 personer og er dermed også svært godt egnet til grupper. 

Du kan komme til The Village Hovden med bil eller til fots på RV 9, ca 1 km fra Hovden sentrum eller på langrennski i lysløypa, ca 900 meter fra Hovden sentrum.

Salg av mat og drikke:​​​​​​
Salt: 
Fjelltacos, toast, suppe og diverse snacks
Søtt: Fjellvafler, iskrem, sjoklademousse
Drikke: Ferskpressede juicer og smoothies

I baren har vi alle rettigheter samt en del lokale spennende drikker og her finner du den eneste utebaren på Hovden, og kanskje med den flotteste utsikten. Perfekt sted for en boblelunsj.

Det er også gluten- og melkefri alternativ. Vil du ha take away er det bare å ringe og bestille på forhånd.

Aktiviteter:
Både om sommeren og vinteren arrangeres ulike aktiviteter og arrangement som f.eks. familiedag på søndager, yoga, guidede fisketurer m.m.

Her leier du også båt, kano og SUP for en tur på Hartevatn.

Bad, fiske, lek og moro på Hegni

Båt og kanoutleie på Hovden

Hegni Friluftsområde – turvei

Søk

Nyhetsbrev