Gøy i ullundertøy! 30/12

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Skirapport Skirapport

Gøy i ullundertøy! 30/12

Klar for å ha det gøy i ullundertøy? Bli med på årets mest sjarmerende og eventyrlystne fest - "Gøy i Ullundertøy" på Offpiste den 30. desember!

Vi inviterer deg til å feire romjulen med en knallfest atmosfære. Kle deg i ditt mest komfortable, fargerike, og gjerne morsomme ullundertøy, for denne kvelden handler det om å omfavne den varme og knallfeste følelsen av vinteren.

Høydepunkter for "Gøy i Ullundertøy" inkluderer:

Beste Ullundertøy Konkurranse: Vis frem ditt mest unike, morsomme eller smakløse ullundertøy og delta i konkurransen om å bli kåret til kveldens mest kreative antrekk!

God musikk og dans: Vår DJ og liveartister sørger for en kveld med de beste låtene og musikalske prestasjoner som får dansegulvet til å fyke! Forvent en full fest hvor du kan danse hele natten.

Dans på bordene: Slipp løs og vis frem dine beste dansetrinn! Denne kvelden er det lov å hoppe opp på bordene og danse som om ingen ser på.

Line-up: Dem Horns (NO), DJ MISJN (NO) og DJ BØE (NO)

Sted: Offpiste Hovden

Dato: 30/12/23

Tid: 22.30-02.00

"Gøy i Ullundertøy" er en knallfest for de unge voksne hvor dansen aldri stopper! Ta med vennene dine og kle deg i ditt mest elskede ullundertøy. Dette er kvelden for å skape minner og feire med bunn gass feststemning!

Vi ses der for en kveld med latter, dans, og den perfekte blandingen av festmoro!

Pris

Beskrivelse Pris
Pris 200,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev