Hovdehytta Ferieleiligheter

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Ski- og skøyterapport Ski- og skøyterapport

Hovdehytta Ferieleiligheter

Velkommen til Nye Hovdehytta. Hovdehytta har i løpet av høsten 2018 blitt pusset opp og fremstår nå i ny drakt. Hovden Alpinsenter har tatt over driften av stedet og gleder seg til å ta i mot nye og gamle gjester.

Hovdehytta har 30 leiligheter og over 200 sengeplasser. Her er også en koselig peisestue med bar, som har åpent fredag og lørdag kveld, fra 1. desember til 1. mai. På bestilling kan grupper få servert frokost, lunsj og middag. Det er konferansemuligheter for grupper på opptil 70 personer på huset, og ellers er det et samarbeid med Hovden Grendehus som ligger et steinkast unna og her er det konferansesal med plass til 200 gjester.

Leilighetene har fra fire til tolv sengeplasser og to til fem soverom. Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue. Kjøkkenkroken har spiseplass og stuedelen har TV og sittehjørne. Baderommet har dusj og wc og noen av de større leilighetene har også badstue og badekar. Det er gjennomgående god standard i alle leilighetene.

Hovdehytta ligger midt i smørøyet, med gangavstand til alt. Langrennsløypene starter rett utenfor døra og sentrum med butikker og restauranter ligger en to-minutters spasertur unna. Hovden Badeland & Spa ligger nesten vegg i vegg. Om vinteren er det skøytebane mellom Hovdehytta og Badeland. Til Hovden Alpinsenter går man på ti minutter, eller man kan benytte seg av skibussen som stopper rett utenfor.

Velkommen til hyggelig fjellopplevelse på Hovdehytta.

Hovden Badeland

Blå sykkeltur -8,3 km, Hovden

Søk

Nyhetsbrev