Ladies Night! 27/01

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Skirapport Skirapport

Ladies Night! 27/01

Bli med på en uforglemmelig Ladies Night på Offpiste nattklubb!

Etter en herlig afterski-opplevelse har du sjansen til å friske deg opp hjemme, skifte til ditt mest glamorøse antrekk og deretter returnere til Offpiste for å avslutte kvelden med en ekte jentekveld! Vi åpner dørene igjen kl. 22:30 og tar deg med på en helaften med taket som løfter seg, helt frem til kl. 02:00.

Vi lover deg et spektakulært show med fantastiske DJ-er og underholdere som vil sørge for at du og venninnene dine danser natten bort!

Selvfølgelig kan du reservere et bord for å sikre dere en førsteklasses opplevelse. Vi anbefaler at dere er tidlig ute, da bordene er ettertraktet. Men frykt ikke, hvis alle bordene er opptatt, kan dere fortsatt sikre dere plass ved å kjøpe coverbilletter på forhånd.

Ved bordreservasjon er prisen per person kun kr 500, og dette inkluderer garderobe, en dedikert bordplass og 2 øl (vær oppmerksom på at ølene ikke kan byttes mot andre drikkevarer i baren, men dere kan selvfølgelig bytte med andre gjester).

For de som har booket bord, er det viktig å ankomme senest kl. 23:00 for å sikre dere de beste plassene og ikke gå glipp av noe av kveldens moro.

Vi ser frem til å ønske dere velkommen til en uforglemmelig Ladies Night på Offpiste nattklubb, hvor vi tar nattelivet til nye høyder med en skikkelig jentefest!

Legitimasjon kreves: Aldersgrense 20 år.

Pris

Beskrivelse Pris
Gratis 0,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev