Lisletun

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

Lisletun

Lisletun er et nybygd leilighetskompleks ved bunnen av Hovden Alpinsenter med høy standard. Det er 80 sengeplasser fordelt på fem bygg bestående av leiligheter med hhv. 2, 4, 6 og 8 sengeplasser. Leilighetene er ideelt plassert for familier som ønsker en aktiv ferie. Ta stolheisen opp, eller gå runden rundt Nos, og du får tilgang til alle de flotte turmulighetene fjellet har å by på.

På vinterstid egner Lisletun seg perfekt for skolegrupper, hvor skiglede står i fokus. Ta gjerne kontakt på post@lisletun.no for mer informasjon rundt våre skolepakker inkl. heiskort og skiutleie. Merk at det i vintersesongen er 20 års aldersgrense for individuelle gjester.

Leilighetene er oppført i 2022, og holder en gjennomgående høy standard. Alle sengene er av merket Jensen, som gir god komfort etter lang og aktiv dag i anlegget! Baderommene føles luksuriøse, og møbleringen gjør at roen senker seg. I umiddelbar nærhet finner du Hovden Alpin Lodge, som byr på gode matopplevelser i vintersesongen. På sommerstid har både Restaurant Støylen, og Furumo i Hovden sentrum åpent.

Booking

Kapasitet og pris sjekker du enkelt ved å velge «Book her». Kontakt oss gjerne på mail post@lisletun.no for mer informasjon rundt leilighetene.
Merk at i vintersesong er det 20 års aldersgrense for alle boende gjester som ikke kommer samlet som skolegrupper (i perioden medio desember til medio mai). ID blir sjekket ved ankomst på samtlige som bor på enheten.​​​​​​

I sommer- og høstsesongen (medio mai til medio desember) er det tilrettelagt for familier, og det er ikke krav om 20 år på samtlige gjester i leilighetene.

Søk

Nyhetsbrev