Malekurs på Gamle Gaard

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

Malekurs på Gamle Gaard

Velkommen til malekurs på Gamle Gaard i påska!

Lørdag 23/3 kl. 13–17

I samarbeid med kunstner Laura Christina Brøvig Vallenes har vi gleden av å invitere til en nydelig kreativ helg på Gamle Gaard på Hovden. Vi skal bruke disse dagene sammen og male abstrakt kunst med litt godt i glasset.
Laura er performancekunstner og har den senere tid også begynt å male. Hun har mye erfaring fra kunstarenaen, med blant annet utstilling hos Esapai ArtKos i Spania og performance på Sørlandets Kunstmuseum, Vestfossen Arena for Samtidskunst og som regissør på blant annet Kilden Teater- og Konserthus.

Hun sier dette om malekurset:
«Når jeg går gang med et nytt maleri, vet jeg hvilken farge jeg skal begynne med. Det er det jeg vet når jeg begynner på et nytt ubrukt lerret. Jeg prøver meg ikke på et motiv, men er opptatt av farger og form. Det er litt som å navigere i et landskap, en skog eller på et hav man aldri har vært før. Uten å risikere så mye annet enn at det bare ikke blir fint. Etterhvert kommer tyngden i maleriet frem, du må velge litt andre farger og kanskje overraske deg selv for å komme videre. Dette er en treningssak og jeg tror min kunnskap som regissør og skuespiller er det som driver meg til å ikke slutte med en gang jeg føler maleriet er ferdig. Det er som om det må noe mer inn i det. Men å våge å rive seg løs fra noe som ser veldig vakkert ut, prøve seg på flere farger og mer dynamikk, er utrolig vanskelig. Du må på en måte løse deg fra logikken. Og det er jeg god på!» (www.loopbylaura.com)

Kurset holdes i vårt omdannede Skaperi / tidligere slakteri på Gamle Gaard. Du trenger ingen forkunnskaper, dette passer for alle; enten du kan ingenting eller bare litt om maling og kunst. På workshopen får du et 50 x 60 cm lerret og all maling du trenger. Om du vil jobbe større tar du med ditt eget lerret. Jeg jobber mye med vann, så oppstrammet lerret egner seg veldig godt til dette i forhold til vanlig papir.

Pris: kr 950,- 
Påmelding innen onsdag kl. 12

Lørdag kl. 13–17: Vi starter i Skaperiet med litt maleøvelser, har en pause for litt snacks og noe godt i glasset før vi fortsetter malingen frem til ca. fem.

Pris

Beskrivelse Pris
Pris 950,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev