Nattklubb Tyrolerfest! 03/02

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

Nattklubb Tyrolerfest! 03/02

Bli med på en uforglemmelig Tyroler-fest på Offpiste nattklubb!

Etter en herlig afterski-opplevelse har du sjansen til å friske deg opp hjemme, kle deg i autentiske Tyroler-antrekk og deretter returnere til Offpiste for å avslutte kvelden med ekte Tyroler-stil! Vi åpner dørene igjen kl. 22:30 og tar deg med på en helaften med taket som løfter seg, helt frem til kl. 02:00.

Vi lover deg et spektakulært show med fantastiske DJ-er som spiller tyrolermusikk og underholdere som vil sørge for at du danser til tradisjonelle og moderne rytmer hele natten!

Selvfølgelig kan du reservere et bord for å sikre deg en førsteklasses Tyroler-opplevelse. Vi anbefaler at du er tidlig ute, da bordene er ettertraktet for denne spesielle festen. Men frykt ikke, hvis alle bordene er opptatt, kan du fortsatt sikre deg en plass ved å kjøpe en coverbillett på forhånd.

Ved bordreservasjon er prisen per person kun kr 500, og dette inkluderer garderobe, en dedikert bordplass og 2 deilige øl (vær oppmerksom på at ølene ikke kan byttes mot andre drikkevarer i baren, men du kan selvfølgelig bytte med andre gjester).

For de som har booket bord, er det viktig å ankomme senest kl. 23:00 for å sikre deg den beste plassen og ikke gå glipp av noe av kveldens Tyroler-moro.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig Tyroler-fest på Offpiste nattklubb, hvor vi feirer med den ekte Tyroler-gjestfriheten og musikken!

Legitimasjon kreves: Aldersgrense 20 år. Prost! ️

Pris

Beskrivelse Pris
Pris 200,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev