Neon Party! 20/01

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

Neon Party! 20/01

Bli med på en strålende neonfest på Offpiste nattklubb!

Etter en fantastisk afterski-opplevelse, har du sjansen til å friske deg opp hjemme, skifte til dine mest blendende neonantrekk, og deretter vende tilbake til Offpiste for å avslutte kvelden med stil! Vi slår på lyset igjen kl. 22:30 og tar deg med på en eksplosiv fest natt, helt frem til kl. 02:00.

Vi lover deg et spektakulært show med fantastiske DJ-er og lyskåte underholdere som vil sørge for at du danser til fluorescerende rytmer hele natten!

Selvfølgelig kan du reservere et bord for å sikre deg en førsteklasses neonfest-opplevelse. Vi anbefaler at du er tidlig ute, da bordene blir raskt bortskjemt med neon-entusiaster. Men frykt ikke, hvis alle bordene er reservert, kan du fremdeles garantere deg inngang ved å kjøpe en neon coverbillett på forhånd.

Ved bordreservasjon er prisen per person kun kr 500, og dette inkluderer garderobe, en dedikert bordplass og 2 øl (vær oppmerksom på at ølene ikke kan byttes mot andre drikkevarer i baren, men du kan selvfølgelig bytte med andre strålende gjester).

For de som har booket bord, er det viktig å ankomme senest kl. 23:00 for å sikre deg den mest lysende plassen og ikke gå glipp av noe av kveldens neonspektakel.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en uforglemmelig neonfest på Offpiste nattklubb, hvor vi tar nattelivet til nye strålende høyder!

Legitimasjon kreves: Aldersgrense 20 år. Let's glow and dance the night away!

Pris

Beskrivelse Pris
Pris 200,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev