Sheherazade – familieforestilling av Kilden

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Værmelding Værmelding

Sheherazade – familieforestilling av Kilden

Kilden Teater presenterer: Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt.

Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt er historien om den unge og kloke jenta Sheherazade som evner å bruke ord på en måte som ingen andre kan.

Denne familieforestillingen baserer seg på Tusen og én natt, en samling eventyr fra India, Persia og Midtøsten fra 800-tallet. Sheherazade er en dramatisk fortelling om en ung kvinnes overlevelse. Gjennom sin ordkunst gjør hun en dyster historie om til en fabelaktig og inspirerende fortelling.

Sheherazade – og ordet som varte i 1001 natt er en fortryllende forestilling for barn og voksne om livet, fantasien og overlevelsen. I forestillingen møter vi trollmenn og -kvinner, ånder, drager, spøkelser og andre magiske vesener når Sheherazade gjør ordet til magi!

Regissør Mine Nilay Yalcin og slampoet Sarah Camille Ramin Osmundsen tar utgangspunkt i rammefortellingen til Tusen og én natt. Den handler om Sheherazade som overlever gjennom å fortelle kongen en ny historie hver kveld.

Forestillingen er av Sarah Camille Ramin Osmundsen og Mine Nilay Yalcin og presenteres av Kilden Teater, Krristiansand. I teaterets nye satsning "Kilden ut i Agder" tar de med seg en rekke produksjoner ut på veien for å treffe publikum der de bor.

Billetter kommer for salg.

Når

29.10.2021
Fredag: 18:00

Søk