Topptur på ski til Lisle Storenut

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

Topptur på ski til Lisle Storenut

Lisle Storenut ligger i Breive og er en fin topptur som byr på lang og god kjøring. Øverst er det store, fine linjer som etter hvert snevrer seg inn i tett skog. Det er middels bratt terreng som krever god svingteknikk gjennom skogen. Studer terrenget når du går opp for å finne de best mulige linjene til utforkjøringen.

Fra startstedet ved bommen i Breive begynner du å skrå oppover nesten med en gang. Kanskje ser du tegn til en vei som tar av til høyre. Følg denne, men vær klar over at den stopper ganske tidlig. Fortsett på skrå oppover, og følg deretter ryggen videre til toppen.

Lisle Storenut ligger på 1205 moh. og dermed godt over tregrensen. Vær og vind vil kunne kjennes på toppen, men fjellsiden ellers er fin å kjøre i litt ruskevær. Du trenger ikke å gå helt til topps for å få den gode utforkjøringen. Stort snøfall kan gi god pudderkjøring.
 

WGS84
Start: 59.573972, 7.283678
Topp: 59.585348, 7.273808

Parkering: Ved veibom. Ingen offisiell parkering. Vis hensyn til Breive pumpestasjon og øvrig trafikk.

Tidsbruk: Ca. 2-3 timer

Høydeforskjell: 445 m.

Himmelretning: Sør

LA OGSÅ NEDTUREN BLI TIL EN OPPTUR
Tenk sikkerhet og finn trygge løypevalg. Våre rutealternativer er kun veiledende. Du må lese terrenget nøye, og velge tur og spor etter dagens forhold. All ferdsel er på eget ansvar.

Last ned kartblad

Søk

Nyhetsbrev