Viltaften på Hovdestøylen med besøk fra lokalt bryggeri

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

Viltaften på Hovdestøylen med besøk fra lokalt bryggeri

Viltaften med besøk fra Torkjel Austad.

Dette er en opplevelse som kombinerer førsteklasses mat med den sjarmerende atmosfæren på Hovdestøylen hotell.

Vi kan med glede invitere dere til en spennende kveld med nydelig mat og utvalgte øl fra Setesdal. Vi ønsker Torkjel Austad velkommen til Hovden. Han vil gi oss en innføring i hva vi kan forvente av smaker utover kvelden. Vi har satt sammen en 4-retters meny som henter inspirasjon fra sesongens råvarer og skogens skatter. Hver tallerken er nøye komponert for å ta deg med på en kulinarisk reise fylt med smaker, dufter og overraskelser. Vi kan garantere spennende kombinasjoner, og vi gleder oss stort!

Menyen kan også kombineres med en nydelig juicepakke.

Prisen per person er 895 kr, ølpakke kommer i tillegg. For å sikre deg plass under viltaftenen, ber vi deg vennligst om å foreta en reservasjon på forhånd. Send en e-post til post@hovdestoylen.com for å reservere, og gi oss beskjed om eventuelle allergier eller spesialkostbehov slik at vi kan tilrettelegge for deg på best mulig måte.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en minnerik viltaften på Hovdestøylen. Sammen vil vi utforske smakene av villmarken og skape minner som varer livet ut!

Søk

Nyhetsbrev