Vinterkonsert Bykle kyrkje

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Skirapport Skirapport

Vinterkonsert Bykle kyrkje

Velkommen til en vakker vinterkonsert i Bykle kyrkje! Du får høre kjente toner, men du blir også tatt med inn i nye musikalske landskap denne kvelden, bl.a. gjennom noen spenstige rumenske folketoner. Programmet inneholder også noe klassisk, noe improvisert, noe keltisk og noen av våre egne kjære folketoner, med og uten orgel/piano. Konserten varer ca. 1 time og arrangeres i samarbeid med Bykle sokneråd.

Billetter kan kjøpes:
På vipps nr. #820909 (skriv navn og antall billetter) eller TicketCo:
https://jorunnmyremusikalsketjenest.ticketco.events/...
Ev. ved inngangen: kort, kontant eller vipps.
Kr 250 voksen, kr 200 honnør/student, kr 500 familie

Roar Engelberg kommer fra Romedal i Hedmark og begynte å spille panfløyte allerede i 12-årsalderen. Han utviklet seg snart til å bli landets ledende panfløytist. Som den første profesjonelle utøver i Skandinavia har han utviklet panfløyten til å bli et fullverdig soloinstrument.
Han har opptrådt i en mengde musikalske sammenhenger og holdt konserter med populær- og kammermusikk, tradisjonell panfløytemusikk fra Romania og Sør-Amerika, samt vært solist med en rekke symfoniorkestre. 
I 1989 fullførte han, som den første i Vest-Europa, soliststudiet på panfløyte ved Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, hvor han fikk høyeste oppnåelige karakter.
Engelberg har blitt kjent for et bredt publikum gjennom en rekke radio- og TV-opptredener og har gitt ut 19 soloalbum.
Han har turnert landet rundt flere ganger med bl.a. Stein-Erik Olsen, Iver Kleive, Sondre Bratland, Anita Skorgan, Elisabeth Andreassen, Lars Klevstand, Guri Schanke, Øystein Wiik, Åsne Søreide, Stefan Bucurs Ensemble, Balkanensemblet og sitt eget orkester, Primas. I tillegg har han holdt konserter i Sverige, Danmark, Færøyene, Finland, Tyskland, Østerrike, Nederland, Belgia, Romania, USA, Korea, India og Japan.
I 2007 ble han utnevnt til ridder, "Meritul cultural in grad de Cavaler", av den rumenske presidenten for sitt arbeid med landets folkemusikk.
Hans egen historie kan du lese her: https://no.panflute-player.com/about-me

Roar Engelberg har også spilt en konsert som Henning Sommero skrev for panfløyte og orkester, og i oktober 2023 ble denne plata, «Borders», utgitt med Trondheim symfoniorkester. 

Akkompagnatør på konserten er Skjærgårdsorganisten Jorunn Myre, kantor i Skåtøy og Støle i Kragerø. Hun har sin utdanning fra Kristiansand og Trondheim og har en bredt musikalsk repertoar som akkompagnatør for solister og kor.

Pris

Beskrivelse Pris
Pensjonist 200,00kr (Billetter)
Student 200,00kr (Billetter)
Voksen 250,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev