Både inne og ute

På Hovden finner du flere parkeringsalternativer; i sentrum, ved langrennsløypene og i alpinsenteret. I sentrum finner du også et stort parkeringshus hvor bilen kan stå tørt og varmt.

Parkering i sentrum

Uteparkering bak fjellgardstun

Våren 2017 ble det åpnet en stor og flott parkeringsplass i sentrum. Denne finner du bak fjellgardstun(bygget hvor Stomp&vatn og Hovden Sport ligger). Her er det er det hele 12 ladestasjoner med hurtigladere og 1 tesla lader.
Se kart

Parkeringshus Hovdetun

Under Hovdetun og sentrum er det bygget et stort parkeringshus. I dette parkerinshuset er det direkte inngang til Coop, en oppgang som kommer ut utenfor Kiwi og inngang til butikkene i Hovdetun. Her er det gratis parkering i 1 time, etter 1 timer koster det… kr timen
Se kart

Parkering langrennsløyper Austheia

Dagparkering Hartevassvegen 

2 minutter unna sentrum finner du en stor dagparkering. Denne ligger ved innkjørselen til Hartevassvegen. Her kan du nå store delere av løypenettet på Hovden.
Se kart

Dagparkering ved Hovden Fjellstoge 

Vis-a-vis Hovden Fjellstoge ligger det en stor parkeringsplass. Her starter løypene: Lundane, Galten, Lislefjødd og Auversvatn. Det er helt gratis å parkere her og plassen blir jevnlig måkt.
Se kart

Hovden langrennsarena

Ved Hovden Langrennsarena ligger det en stor og åpen parkeringsplass. Denne ligger rett ved løypa og det er gratis å stå her.
Se kart

Parkering Hovden Alpinsenter

Ved Hovden Alpinsenter finner du en stor parkeringsplass rett ved heisene. Denne er åpen i åpningstidene til alpinsenteret og så lenge serveringsstedene i alpinsenteret er åpent.
Se kart