Fjellflyt – Yoga & Ski Weekend

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Skirapport Skirapport

Fjellflyt – Yoga & Ski Weekend

Hovdestøylen og House of Movement inviterer til Fjellflyt Yoga & Ski. Bevegelse er medisin og styrker både kropp og sinn. Vi kombinerer gleden med å utforske fjellet gjennom skiaktiviteter sammen med yoga, alt i hjertet av majestetiske fjellandskap øverst i Setesdal.

Alle er velkomne, uavhengig av forutsetning og nivå!

April på Hovden er perfekt for gode opplevelser. Kulden har slippet taket, og du kan oppleve å ha hele skisporet for deg selv. Denne helgen fokuserer vi på at du skal å finne din flytsone med aktiviteter som er tilpasset dine behov. Hver dag får du velgjørende økter på yoga-matten, for pust og bevegelse som skal gi deg tid og ro til å lande. Kjøkkenet sørger for at du får nyte av lokale råvarer som er delikat tilberedt til frokost, lunsj og middag. Du velger mellom topptur/langrennstur/egentid, og du får foredrag om energigivere og kvalitetstid i gode omgivelser på Hovdenstøylen. I tillegg kan du oppleve å bli med på et forfriskende isbad, om du ønsker.

Yoga med Anette Bonnez

House of Movement er et unikt studio i Stavanger for folk som ønsker mer styrke, energi og velvære. Studioet drives av Anette Bonnez, som har bakgrunn som fysioterapeut og jobber daglig med bevegelse som medisin for å holde folk friske, sterke og med lave skuldre. Anette har blant annet utdannelse i pilates, yoga og medisinsk trening. Hun gir PT-timer og timer for grupper og bedrifter. Denne helgen kommer hun til Hovden, og på disse yogatimene kan du komme som du er, uavhengig av nivå og forutsetning.


Ski

Velg mellom:

Topptur med egen guide: Erobringen av nye høyder venter! Her er alle nivå velkomne, vi tilpasser turen etter behov. Opplev gleden av å nå toppen sammen – en opplevelse du vil huske for alltid! Vi leier ut utstyret du trenger for turen.

Langrenn: På Hovden har vi milevis med oppkjørte løyper, om du er en erfaren langrennsløper eller en nybegynner. Vi tilbyr en perfekt blanding av utfordrende og lette løyper, alle med fantastisk utsikt. Omfavn stillheten i naturen, enten du velger å gå sammen med flere fra gruppen, eller ønsker å være i løypa helt for deg selv.

Egentid: Har du behov for en helg hvor hvile og ro står i sentrum? Nyt en god bok i solveggen, eller en rolig spasertur.

Program

Fredag:
14.00 – Innsjekk Hovdestøylen
15.00 – Informasjon og velkommen
15.30 – Lett måltid
16.00 – Foredrag – Energigivere
16.30 – Yoga
19.30 – 3-retters middag

Lørdag:
08.30 – Morgenyoga
09.30 – Frokost
10.00 -15.00 Langrennstur/topptur/egentid *med lunsj – Turen avsluttes med isbad (valgfritt)
16.00 – Snack/lett måltid
17.00 – Yoga
19.30 – 3-rettes middag

Søndag:
08.30 – Yoga
09.30 – Frokost
11.00 – Avreise

Priser:

Enkeltrom: 5980,- per pers
Dobbeltrom (for 2 pers): 5380,- per pers
Ønsker du/dere å bo på egen hytte ellerordne med overnatting selv, blir det en redusert pris til kr: 4910,-
*Vi ønsker at dere er med på hele programmet fra og med frokost og frem til og med middagen på kvelden på Hovdestøylen. Dette er fordi vi ønsker at alle i gruppen blir inkludert i lik grad og får følelsen av et fellesskap under arrangementet.

Inkludert i prisen:

2 netter på Hovdestøylen Hotell
Alle måltider på programmet
4 økter med yoga
Isbad
Transport til aktuelle aktiviteter

Ikke inkludert:

Topptur med guide: 495,- per pers
Leie av toppturutstyr: 395,- per pers
Leie av langrennutstyr: 295,- per pers
Mineralvann/vin/øl til måltidene

Book direkte via mail til:

Merk tittel med kode: Fjellflyt 2024
*Begrenset antall plasser

Pris

Beskrivelse Pris
Voksen 5980,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev