HovdenTour Afterski

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Ski- og skøyterapport Ski- og skøyterapport

HovdenTour Afterski

Velkommen til Sørlandets råeste afterski! Lørdag 25. mars (Hovden Tour) kommer Radiojam, Alexandra Rotan og Live Vibes til Hovden og lager fest!

Husker dere hvor gøy vi hadde det i 2022? Da tok over 2000 personer turen til Offpiste! Radiojam kommer sammen med Alexandra Rotan som gjesteartist!

Radiojam er kjent som et av de beste livebandene innen sin sjanger, med bred erfaring fra store konsertscener og festivaler. Bandet som kjennetegnes med å alltid stille med det fresheste repertoaret skaper alltid en feelgood stemning fra første låt og dansegulvet fylles umiddelbart. Det legges stor vekt på at alle i publikum skal få en fantastisk kveld!

LIVE VIBES har den siste tiden tatt eventmarkedet på Sørlandet med storm og har med sine dyktige musikere levert uforglemmelige øyeblikk på dansegulvet. På Hovden Tour kommer de til Offpiste for å sette prikken over i'en på afterski. Se fram til at taket skal sprenges og at alle dine guiltypleasures skal blåse deg videre til himmels!

Konsert begynner klokken 17:00. Vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd, da det er stor sannsynlighet for at det blir utsolgt.

Ankomst for deg som har booket bord er senest kl 16:00 og senest kl 17:00 for cover

Etter konserten vil en råbra DJ spille hele natten ut!

Søk

Nyhetsbrev