Hovdenuten Opp

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Skirapport Skirapport

Hovdenuten Opp

Hovdenuten Opp er et terrengløp for både konkurranseklasse og familie-/mosjonsklasse. Starten er i Hovden sentrum, og målgang er på toppen av Hovdenuten, 1119 moh. Dette er et markant fjell som er godt synlig fra de fleste steder på Hovden. De første 1,2 km går på asfalt, mens resten av løypa er på sherpa-sti med ca. 350 trappetrinn opp til toppen av fjellet. Løpet er totalt ca. 2,5 km langt. Starten er på ca. 770 moh., så det skal løpes ca. 350 høydemeter.

I konkurranseklassen er det pengepremier til de raskeste, og ellers er det mange trekkepremier i både famile-/mosjons- og konkurranseklassen.
Vinnertiden i fjor var 16:02 i herreklassen og 21:00 i dameklassen. Enten du satser på ny rekord eller ikke, er du velkommen til løp!
Starttidspunkt for konkurranseklassen er kl. 11:30, og påmeldingsavgift er kr 165,- pluss lisens.

Familie-/mosjonsklasse
Her er det ingen tidtaking, men dere kan selvsagt ta tiden selv og sjekke hvordan dere ligger an i forhold til konkurranseklassen. Så er det en fin opplevelse om familien ønsker en felles tur til Hovdenuten. Det er medalje, boller og saft til alle på toppen. De som deltar i denne klassen, er også med i trekningen av gavepremier. Dette skjer kl. 12:20.
Mosjonsklassen starter mellom 10:30 og 11:15, og påmeldingsavgift er kr 50,-.

Påmelding gjøres her

Pris

Beskrivelse Pris
Pris 165,00kr (Billetter)

Søk

Nyhetsbrev