Hundekjøring ved Hovden

Bestill overnatting Overnatting Hva skjer? Hva skjer? Webkamera Webkamera Værapport Værrapport

Hundekjøring ved Hovden

Opplev naturen på en ny og spennende måte. Lær å ta hånd om ditt eget hundespann.

Bak spannet, på sleden, er det kun deg selv, dine lojale firbeinte venner og fjellets stillhet og ro - ingenting annet. Det eneste du ser er fjell, det eneste du hører er vinden som suser, din egen pust, sledens knirking og myke, raske poter mot snøen. 
Det å kjøre sitt eget hundespann av vennlige og ivrige Alaska husky gjennom flott natur er en mer fantastisk opplevelse enn du kan forestille deg. Lær hvordan du håndterer og styrer din egen slede. Kort tid etter suser du lydløst inn i villmarka!

Haukeli Husky er en familiedrevet opplevelsesbedrift, etablert i 2004 og som for tiden har 57 entusiastiske, vennlige hunder som elsker å dra på tur. Turene går i et fantastisk fjell-landskap ved randsonen av Hardangervidda og det tilbys rundtur, halvdagstur og dagstur.

Haukeli Husky har som mål å gi mennesker genuine villmarksopplevelser; opplevelser det ikke er så lett å oppleve andre steder. 

Utgangspunktet er i Tjønndalen ved Arabygdi. Fra Hovden kjører du på RV9 mot Haukeligrend og i Edland følger du veien mot Rauland. Turen tar ca. 40 min. med bil fra Hovden.

For mer informasjon om turene se: www.hundespann.no 

Booking gjøres direkte til Haukeli Husky.
 

Hundespann med huskyer trekker slede innover vidda i vakkert høyfjellsterreng. Foto

Søk

Nyhetsbrev