Om Hovden
– fjellbyen øverst i Setesdal

Hovden ligger i Bykle kommune i øvre Setesdal og er den største skidestinasjonen i denne delen av Norge. Er du glad i fjellet, er dette plassen for deg. Er du på gjennomreise, enten på vei nordover eller sørover, har du mange gode grunner til å stoppe her. Her er mange aktiviteter, spisesteder og overnattingsmuligheter.

På Hovden er det mange god fiskevann og fine turstier i høyfjellet. Blant annet er toppturene en populær familieaktivitet. På varme sommerdager er Hegni friluftsområde et populært sted enten du ønsker å bade, fiske, sykle eller gå tur. Hovden Badeland er et helårsåpent paradis for barn i alle aldre.

Hovden Badeland er et paradis for store og små hele året og her finner du også Hovden Treningssenter. Sett av tid til en runde på Ørnefjell Golfbane som ligger 720 moh. Den vakre naturen gir spillet en ekstra dimensjon.

Om vinteren tilbyr Hovden 170 kilometer med langrennsløyper som blir preparert daglig. Alt fra skogsløyper i lavlandet til høyfjellsløyper i åpent terreng, så her finner du garantert noe som passer for deg. Hovden Alpinsenter har nedfarter tilpasset alle nivåer, og noen av disse er flombelyste og kveldsåpent flere dager i uken.

Søk

Nyhetsbrev