FAQ

På Hovden har du gode utsikter til å nyte livet i fjellheimen, sommer som vinter. Familievennlige aktiviteter, løyper, spisesteder, snøsikkert og fantastisk natur.

Vinmonopolet finner du i Hovdetun. Åpningstider finner du her.

Ja det er det.

I sentrum finner du to store butikker, Kiwi Hovden og Extra Hovden.

Extra Hovden har et lite apotekutsalg. Du får ikke ut reseptbelagte varer. Nærmeste fullverdige apotek er Åmot, ca 1 times kjøring.

Ja.

Det er gratis offentlig toalett bak YX.

Du finner gratis toalett i kjelleretasjen på Hovdetun, som er tilgjengelig når butikkene er åpne. Hovdetun er det store bygget ved siden av Extra hvor du også finner turistinformasjonen.

Turistkontoret ligger i Hovdetun like ved Extra.

På Hovden finner du flere parkeringsalternativer; i sentrum, ved langrennsløypene og i alpinsenteret. I sentrum finner du også et stort parkeringshus hvor bilen kan stå tørt og varmt.

Les mer om parkering her

Nei, på Hovden er det ikke lenger minibank. Norske bankkort kan benyttes på KIWI for både innskudd og uttak av kontanter.

Med de fleste bankkort kan man også ta ut kontanter i andre dagligvarebutikker.

Nærmeste minibank er i Bykle (ved bensinstasjonen), ca. 28 km sør for Hovden.

 

 

I Hovden sentrum er det stor parkering med lademuligheter. Det er Tesla Supercharger med 12 ladestolper samt hurtigladestasjoner fra Eviny.

Her finner du informasjon om båndtvang i Bykle kommune.  Vær obs på at det i perioder kan være ekstraordinær båndtvang, sjekk nettsiden til Bykle kommune.

Søk

Nyhetsbrev