Parkering
– både inne og ute

På Hovden finner du flere parkeringsalternativer; i sentrum, ved langrennsløypene og i alpinsenteret. I sentrum finner du også et stort parkeringshus hvor bilen kan stå tørt og varmt.

Parkering i sentrum

Uteparkering bak Fjellgardstun

Bak Fjellgardstun (bygget hvor Stomp&vatn og Hovden Sport ligger) er det en stor parkering med ladestasjoner. Her er det 12 Tesla ladestolper (superladere) i tillegg til 6 hurtigladestasjoner samt 6 type-2-uttak fra strømleverandøren Fortum.

Se kart

Parkeringshus Hovdetun

Under Hovdetun og sentrum er det bygget et stort parkeringshus. I dette parkerinshuset er det direkte inngang til Extra, en oppgang som kommer ut utenfor Kiwi og inngang til butikkene i Hovdetun. Her er det gratis parkering i en time. Deretter kr. 10 pr. time og kr. 90 pr. døgn.

Se kart

Parkering langrennsløyper Austheia

Dagparkering Hartevassvegen

2 minutter unna sentrum finner du en stor dagparkering. Denne ligger ved innkjørselen til Hartevassvegen. Her kan du nå store deler av løypenettet på Hovden. Det er gratis å parkere her.

Se kart

Dagparkering ved Hovden Fjellstoge

Vis-a-vis Hovden Fjellstoge ligger det en stor parkeringsplass. Her starter løypene: Lundane, Galten, Lislefjødd og Auversvatn. Det er gratis å parkere her og plassen blir jevnlig ryddet for snø.

Se kart

Hovden langrennsarena

Ved Hovden Langrennsarena ligger det en stor og åpen parkeringsplass. Denne ligger rett ved løypa og det er gratis å stå her.

Se kart

Parkering Hovden Alpinsenter

Ved Hovden Alpinsenter finner du en stor parkeringsplass rett ved heisene. Denne er åpen i åpningstidene til alpinsenteret og så lenge serveringsstedene i alpinsenteret er åpent. I noen perioder er det betaling for å parkere her.

Se kart

Søk