Parkering
– både inne og ute

På Hovden finner du flere parkeringsalternativ; i sentrum, ved langrennsløypene og i alpinsenteret. I sentrum er det også parkeringskjeller hvor bilen kan stå tørt og varmt.

Parkering i sentrum

Uteparkering bak Fjellgardstun

Bak forretningsbygget Fjellgardstun er det en stor parkering med ladestasjoner. Her er det 12 Tesla ladestolper (superladere) i tillegg til 6 hurtigladestasjoner samt 6 type-2-uttak fra strømleverandøren Fortum.

Se kart

Parkeringskjeller Hovdetun

Under forretningsbygget Hovdetun og KIWI er det parkeringskjeller. Herfra er det direkte inngang til Extra, oppgang utenfor Kiwi samt direkte inngang til butikkene i Hovdetun. Her er det gratis parkering i en time. Deretter kr. 10 pr. time og kr. 90 pr. døgn.

Se kart

Parkering langrennsløyper Austheia

Dagparkering sør

To minutter unna sentrum finner du en stor dagparkering. Denne ligger ved innkjørselen til Hartevassvegen. Her kan du nå store deler av løypenettet på Hovden. Det er gratis å parkere her.

Se kart

Dagparkering nord 

Vis-a-vis Hovden Fjellstoge ligger det en stor parkeringsplass. Her starter løypene: Lundane, Galten, Lislefjødd og Auversvatn. Det er gratis å parkere her.

Se kart

Hovden langrennsarena

Ved Hovden Langrennsarena ligger det en stor og åpen parkeringsplass. Denne ligger rett ved løypa og det er gratis å parkere her.

Se kart

Parkering Hovden Alpinsenter

Ved Hovden Alpinsenter finner du en stor parkeringsplass rett ved heisene. Denne er åpen i åpningstidene til alpinsenteret og så lenge serveringsstedene i alpinsenteret er åpent. Utenom skisesongen er den også tilgjengelig. Parkering er avgiftsbelagt.

Se kart

Søk

Nyhetsbrev